U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

P&P-expo universiteit Ziekenhuis campus Gasthuisberg Leuven vanaf zaterdag 9 juli tot vrijdag 26 augustus 2022.

Ik exposeer hier met de schilderijen Droom, Waringinboom en Epe na de regen

                    Orange Selemiet op een sokkel van verweerd metaal

P&P kunstveiling op 12-01-2019in filmtheater De Fabriek in Zaandam ten bate van  de behandeling van kinderkanker in het Prinses Maxima Centrum te Utrecht

 

Het KNMG-gezelschap Pincet en Penseel organiseert op 12 januari 2019 een liefdadigheidsveiling ter gelegenheid van haar 70e verjaardag. 

Deze feestelijke veiling zal plaats vinden in Filmtheater “De Fabriek” te Zaandam onder de bezielende leiding van Ruben Nicolai. 

Een unieke kans om een bijzonder kunstwerk aan te schaffen. 

De opbrengst komt ten goede aan de behandeling van kinderkanker in het Prinses Maxima Centrum. Belangstellenden kunnen de kunstwerken bekijken van 15 december tor 12 januari, dagelijks tijdens de openingstijden van Café Fabriek www.de-fabriek.nl/cafe.php

Voor uitgebreide informatie en openingstijden zie de website van Pincet en Penseel: www.knmg.nl/pincetenpenseel onder “actueel”.

 

De veiling van de ingebrachte werken van de leden van de 70-jarige P&P zal plaats vinden op zaterdag 12 januari 2019 in:

Filmtheater “ De Fabriek”, Jan Sijbrandsteeg 12, 1502 BA Zaandam.

Aanvang : 13.00 uur   

WEES WELKOM en tot ziens in "De Fabriek"